nieuws

Video: Pilotwinkel Delhaize in Nijvel

Buitenland 1446

Video: Pilotwinkel Delhaize in Nijvel

NIJVEL – Ahold Delhaize opende dit najaar een pilotwinkel in Nijvel. De winkel is de eerste in een reeks ombouwoperaties, waarbij Delhaize onder andere experimenteert met e-commerce vanaf de winkelvloer. Foodmagazine neemt er een kijkje.

In een uitgebreid artikel schetst Foodmagazine de plek van de pilotwinkel in Nijvel binnen het Ahold Delhaize-concern. In de pilot Delhaize Nijvel heeft de Belgische marktleider al zijn kennis en kunde samengebald. Delhaize test met prijs, e-commerce op de winkelvloer, verrijkt assortiment en technologie. ‘We gaan het concept Nijvel uitrollen. Eind volgend jaar zijn er 43 om’, aldus woordvoerder Roel Dekelver. België is een actuele markt, nu Jumbo in 2019 er de eerste winkels gaat openen. Is er angst voor de komst van Jumbo bij Delhaize? Dekelver: ‘Kijk je naar de resultaten van Delhaize dit jaar, dan hebben wij alle redenen om te geloven in onze eigen kracht.’

Kijk hier de video die Foodmagazine maakte:

 

Reageer op dit artikel