nieuws

AH opent veertigste winkel in België

Buitenland 1453

TERNAT – AH heeft zijn veertigste winkel in Vlaanderen geopend. De winkel is van multifranchiser Peeters-Govers.

AH opent veertigste winkel in België

Met de opening tekent franchisenemer Peeters-Govers voor zijn zesde filiaal. Op de planning staat een zevende die zal openen in Zaventem. Peeters-Govers opende vorig jaar al een Albert Heijn in Wemmel. De Albert Heijn in Ternat  maakt deel uit van het winkelcentrum The Leaf. De familie meldde eerder in een persbericht dat ze de ambitie hebben om nog meer AH’s te openen. De winkels in Wemmel, Zaventem en Ternat liggen in de directe omgeving van Brussel.

Keten scoort in Zomerrapport

Albert Heijn opende in 2011 zijn eerste Belgische winkel in Brasschaat. De keten is erg succesvol en is ook deze zomer weer door GfK in België uitgeroepen tot beste supermarktketen van Vlaanderen. GfK benoemt niet alleen een nationale winnaar, maar ook een Vlaamse en een Waalse. De score van Albert Heijn is in vergelijking met vorig jaar verbeterd. In 2017 kreeg de Nederlandse formule in België een 8,51 en nu een 8,59, zo meldt het Belgische Gondola. ‘Het is al voor de achtste keer op rij dat klanten Albert Heijn de hoogste waardering geven in het rapport van onderzoeksbureau GfK.

Lees ook: Albert Heijn België nadert Brussel 

Reageer op dit artikel