nieuws

Lidl bezorgt vers met de fiets in België

Buitenland 830

Lidl bezorgt vers met de fiets in België

GENT – Lidl België gaat boodschappen met de fiets bezorgen bij klanten in Gent en omgeving.

Het nieuwe initiatief van de discounter heet Lidl Simpl. Het gaat om een pop-up concept dat tot februari 2019 beschikbaar is voor de online klant. De boodschappen worden binnen twee uur met de fiets bezorgd.

Ook in andere steden

Gentenaren die in een straal van 3,75 kilometer rond de Sint-Niklaaskerk wonen, hebben de keuze uit meer dan vierhonderd verse Lidl-producten die ze online kunnen bestellen via lidl-simpl.be. Dat meldt het Belgische Gondola. Lidl gaat op termijn wellicht ook in andere steden boodschappen bezorgen.

Recepten op de website

Bij een bestelling boven de €25 worden de boodschappen gratis bezorgd. Onder de €25 moet de klant €2,99 bezorgkosten betalen. Ook staan er recepten op de website. ‘Met dit initiatief willen we families en studenten in Gent helpen tijd te winnen. Door onze drukke levensstijl is het immers niet altijd eenvoudig om tussendoor de boodschappen nog ergens ingepland te krijgen. Daarom bieden we onze verse producten voor de Gentenaars nu ook online en aan dezelfde prijzen als in de winkel aan’, zegt Isabelle Colbrandt, woordvoerster bij Lidl.

Zie ook: Lidl opent webwinkel in België

Reageer op dit artikel