nieuws

Carrefour opent winkel op Curaçao

Buitenland 3675

Carrefour opent winkel op Curaçao

WILLEMSTAD – Carrefour opent begin 2019 een winkel op Curaçao. De vestiging krijgt een plek in de zogeheten Sambil Shopping Mall.

Voor de winkel worden nu mensen gezocht die managementfuncties kunnen invullen, zo blijkt uit vacatures op Linkedin. Zo wordt er onder meer gezocht naar managers voor de afdelingen bakery en pastry, butchery en frozen foods en een marketingmanager.

Verschillende talen

De kandidaten moeten vakkennis hebben op hbo-niveau in combinatie met relevante werkervaring binnen de verkoop, retail, horeca of catering. Ook moet men Nederland, Engels of Frans spreken. Papiaments is een pré.

Caraïbisch gebied

Carrefour heeft volgens de advertentie al een groot aantal winkels in het Caraïbisch gebied. Zo zijn er vestigingen in Guadeloupe, Martinique, Frans-Guyana, de Dominicaanse Republiek en (Frans) Sint-Maarten.

Zie ookVan den Tweel verkoopt supers Curaçao

Reageer op dit artikel