nieuws

AH België lanceert Chinese snackmuur

Buitenland 2396

AH België lanceert Chinese snackmuur
Foto: Young Perfect Promotion

ANTWERPEN – Albert Heijn België introduceert voor de eerste maal in België een snackmuur in de winkel waar klanten kant-en-klare gerechten uit de muur kunnen halen.

De zogeheten Chinese snackmuur bevat drie gerechten uit het Aziatische maaltijdenassortiment van Albert Heijn. Klanten krijgen de gerechten gratis mee naar huis, en krijgen er ook een recept bij om het nadien ook thuis nog eens klaar te maken.

Snackmuur in Antwerpen, Gent en Genk

Albert Heijn wil klanten naar eigen zeggen op een speelse en leuke manier laten kennismaken met het Aziatische assortiment in de winkel. De snackmuur staat sinds afgelopen zaterdag 27 oktober in de Karel Oomsstraat in Antwerpen, en zal later nog te vinden zijn in de Albert Heijn-winkel aan de Ghelamco arena in Gent en de Albert Heijn-vestiging in Genk.

Noedelsoep, curry en salade

De volgende gerechten zijn te verkrijgen vanuit de Chinese snackmuur: Noedelsoep uit Maleisië met scampi’s, Snelle rode curry met kip en Frisse noedelsalade.

Eerder al getest met Maaltijdmuur

De muur met Aziatische gerechten borduurt voort op de Maaltijdmuur die Albert Heijn eerder dit jaar al testte op het hoofdkantoor in Zaandam en in het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam. Klanten konden vanuit die muur diverse kant-en-klare maaltijden kiezen om te kopen. Het is nog niet bekend of en in welke vorm deze Maaltijdmuur een vervolg krijgt binnen Albert Heijn.

Zie ook: AH ziet markt voor Maaltijdmuur in zorg

Reageer op dit artikel