nieuws

Nieuwe franchisewinkel AH in België

Buitenland 1407

Nieuwe franchisewinkel AH in België

RONSE – Albert Heijn gaat door met het openen van winkels in België. Zo opent franchiser Jean-Paul Fraeyman een vestiging in de plaats Ronse.

Het gaat om de tweede Albert Heijn van Freyman, in 2012 opende hij een winkel in Roeselare, op dat moment de eerste Albert Heijn in West-Vlaanderen. De winkel in Ronse (Oost-Vlaanderen) wordt de veertiende Belgische franchisewinkel en winkel nummer 38 van Albert Heijn in België. Dat meldt de Belgische titel Gondola.

Hasselt en Zaventem

Vorige maand opende Albert Heijn een winkel in Hasselt en werden nieuwe winkels in Zaventem en Ternat aangekondigd. De expansie van de Nederlandse formule op Belgisch grondgebied duurt dus voort, ook al is nog steeds niet duidelijk of Albert Heijn wel blijft bestaan in België. De winkel in Ronse is de negende Albert Heijn-winkel in Oost-Vlaanderen.

Hollandse  vla

Freyman: ‘Ik heb de eerste Albert Heijn in West-Vlaanderen geopend en de mensen uit Roeselare aan de Hollandse vla gekregen. Klanten sloten al snel Albert Heijn in hun hart en dat smaakt naar meer. Daarom ben ik ontzettend trots om een nieuwe winkel te openen in Ronse. Volgens Gondola is er straks werk voor rond de vijftig werknemers.

Zie ookAH op weg naar 40 winkels in België

Reageer op dit artikel