nieuws

Winkelwagen verwacht in Fortnite-game

Buitenland 1770

Winkelwagen verwacht in Fortnite-game

DOETINCHEM – Een van de meest gespeelde games van dit moment Fortnite staat aan de vooravond van de introductie van de winkelwagen als voertuig.

Coming soon, meldt de game-ontwikkelaar. ‘Roll into battle alone or with a buddy. Het winkelwagentje gaat een rol spelen in de Battle royale-modus van het spel waarbij honderd spelers (vaak in teams) tegen elkaar strijden. De spelers strijden tegen elkaar en de laatste overlevende is de winnaar.

Deze week verwacht

Volgens Gamersnet.nl is het nog onduidelijk wanneer de Winkelwagen precies toegevoegd gaat worden. ‘Ontwikkelaar Epic Games heeft de reputatie om items via het in-game nieuwsbericht aan te kondigen en ze vrij snel daarna toe te voegen. Wie weet kunnen we deze week al los met dit bijzondere voertuig.’

Vijf maanden ontwikkeling

Op een Franse site wordt druk gespeculeerd over de herkomst. De Fortnite-community kan voordrachten. Het winkelwagentje zou vijf maanden geleden al zijn voorgedragen. Het zou daarmee weken hebben geduurd om het nieuwe game-wapen cq. vervoersmiddel te introduceren. Fortnite is onder jongeren – en dus ook supermarktpersoneel – op dit moment één van de meest gespeelde games. Topspelers als ‘Ninja’ verdienen op jaarbasis miljoenen door hun games op youtube te zetten.

 

Reageer op dit artikel