nieuws

Aldi Süd opent lifestyle-platform

Buitenland 1245

Aldi Süd opent lifestyle-platform

MÜLHEIM AN DER RUHR – Aldi Süd heeft onder de naam Aldi Inspiriert een special platform rond lifystyle geopend. Klanten vinden hier recepten en artikelen over onderwerpen als tuinieren, opvoeding, mode en gezondheid.

Aldi wil met dit platform zijn klanten inspireren. In totaal zijn er zes categorieën aan onderwerpen op de site, waarbij klanten de informatie aan de hand van hun eigen voorkeuren kunnen filteren. ‘We willen de band tussen Aldi Süd en onze klanten versterken door meer dagelijkse inspiratie te bieden’, zo laat de verantwoordelijke manager binnen Aldi Süd, Natascha Vrchoticky, weten. Het platform heeft dezelfde naam als het klantenblad dat door Aldi Süd in 2015 is gelanceerd.

Recepten, artikelen en blogs

Op de site zijn bij de start onder meer verhalen te vinden rond tuinieren in de lente, de zin en onzin van een warming-up en het zelf kweken van tomaten. Ook is er ruimte voor bloggers, onder meer van een moeder die afziet van het gebruik van een kinderwagen. Recepten zijn er onder meer voor aspergetaart. ‘Verheugt u zich op alles wat het leven, leuker, levendiger en interessanter maakt’, zo verwelkomt Aldi bezoekers op de site. Aldi Süd is de tak van Aldi die actief is vlak over de Nederlandse grens. De Nederlandse winkels zijn van Aldi Nord.

Reageer op dit artikel