nieuws

AH-multifranchiser breidt uit in België

Buitenland 2800

AH-multifranchiser breidt uit in België

TERNAT – De Belgische kruideniersfamilie Peeters-Govers opent een Albert Heijn in de plaats Ternat.

De vestiging is de tweede Albert Heijn die de familie dit jaar gaat openen. Dat melden diverse Belgische media. Eerder dit jaar werd de komst van een Albert Heijn in Zaventem aangekondigd. Vorig jaar opende Peeters-Govers een Albert Heijn in Wemmel. De Albert Heijn in Ternat gaat deel uitmaken van het winkelcentrum The Leaf. De groep Peeters-Govers is momenteel op zoek naar 50 medewerkers voor de supermarkt.

Nog meer Albert Heijn-winkels

Als die winkels allemaal zijn geopend, heeft Peeters-Govers de beschikking over 7 Albert Heijn-vestigingen op Belgische bodem. De familie meldt in een persbericht dat ze de ambitie hebben om nog meer AH’s te openen.

In omgeving Brussel

De winkels in Wemmel, Zaventem en Ternat liggen in de directe omgeving van Brussel. De aangekondigde openingen en groeiambities zijn opmerkelijk, aangezien er regelmatig wordt gefilosofeerd over een vertrek van de Nederlandse formule uit België.

Reageer op dit artikel