nieuws

Colruyt lanceert sociale boodschappenapp

Buitenland 1406

Colruyt lanceert sociale boodschappenapp

HALLE – Colruyt is gestart met Apporto. Het gaat om een initiatief waarbij consumenten boodschappen halen voor een ander.

Apporto is een app die mensen die boodschappen gaan doen in winkels van Colruyt, OKay, Bio-Planet of Spar in contact brengt met consumenten die hun boodschappen graag thuis bezorgd willen krijgen. Dat melden verschillende Belgische media.

Ziekte en geen tijd

Volgens de supermarktketen is de app onder meer een oplossing voor consumenten die niet in staat zijn om boodschappen te doen in een winkel vanwege ziekte of omdat ze geen tijd hebben. Via de app kunnen ze de bestelling, het adres en tijdstip van levering doorgeven.

Beoordeling in de app

De persoon die de boodschappen haalt, kan daar een vergoeding voor vragen. Dat mag niet meer zijn dan €10 per bestelling. De gebruikers kunnen elkaar ook beoordelen in de app. Colruyt wil naar eigen zeggen met dit initiatief zorgen voor meer verbinding tussen klanten. Wie digitaal niet zo vaardig is, kan zijn boodschappenlijstje ook telefonisch doorgeven.

Zie ookColruyt eigen merk online naar Nederland

Reageer op dit artikel