nieuws

Albert Heijn opent Chop Chop in Antwerpen

Buitenland 5536

Albert Heijn opent Chop Chop in Antwerpen

ANTWERPEN – Albert Heijn heeft woensdag in Antwerpen zijn allereerste Chop Chop geopend.

Chop Chop is de naam van een pop-up concept van Albert Heijn. Klanten kunnen hier Aziatische gerechten proeven, maar ook de ingrediënten kopen om de gerechten thuis klaar te maken. ‘Een unieke ontmoetingsplek waar je ondergedompeld wordt in de Aziatische keuken en op een leuke manier het verrassend assortiment van Albert Heijn kan ontdekken’, zegt Albert Heijn in een persbericht. ‘We willen vooral aan klanten tonen dat ze voor al hun Aziatische boodschappen perfect bij Albert Heijn terecht kunnen.’

Gratis proeven van Aziatische gerechten

In Chop Chop kunnen klanten gratis proeven van Aziatische gerechten. ‘We bieden zeven gerechtjes aan. Drie vegetarische gerechten: vegetarische spring rolls, vegetarische indonesische groentencurry met bloemkoolrijst en Thaise noedelsalade met krokante tofu en vier klassieke Aziatische gerechtjes: vietnamese loempia’s, kipgehaktballetjes in een kokoscurry met rijst,  noedelsoep uit Maleïsie met scampi’s, Bami Godak a la Oma Mientje’, meldt Albert Heijn.

Nationalestraat in Antwerpen

De Chop Chop store bevindt zich in de Nationalestraat 162-164 in Antwerpen. De pop-up is in de periode tot en met 28 oktober geopend van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 13.00 tot 20.00 uur. Belgische media melden dat Albert Heijn na de proefperiode beslist of er in Vlaanderen meer van dit type pop-up stores worden geopend.

Reageer op dit artikel