nieuws

HelloFresh in zee met Sainsbury’s

Buitenland 1683

HelloFresh in zee met Sainsbury’s

LONDEN – De aanbieder van maaltijdpakketten HelloFresh breidt uit richting de retail.

De onderneming gaat onder de naam HelloFresh Go kant-en-klare maaltijdpakketten voor twee personen verkopen bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s. Vooralsnog betreft het een proef bij een geselecteerde groep gemakswinkels en superstores van de formule.

Maaltijdpakketten met recepten

Het betreft vijf maaltijdpakketten met de populairste recepten van HelloFresh, waaronder Kip Teriyaki met kokosrijst, zalm in een jasje met couscous en varkensvlees uit de pan met tarragon en aardappelen. Volgens Sainsbury’s zijn de pakketten een ideale oplossing voor consumenten die geen zin hebben in een kant-en-klare maaltijd, maar toch makkelijk en lekker willen eten.

Ontwikkeling van Go-assortiment

Volgens HelloFresh vragen veel consumenten om de dienst vanwege de flexibiliteit. Het bedrijf was al bezig met de ontwikkeling van het Go-assortiment toen men in contact kwam met Sainsbury’s. In Nederland voert Albert Heijn onder eigen merk maaltijdpakketten. Recent werd duidelijk dat dit een belangrijk groeisegment is.

Reageer op dit artikel