nieuws

‘Aldi België bezig met webshop’

Buitenland 2702

‘Aldi België bezig met webshop’

BRUSSEL – Aldi België lijkt zich voor te bereiden op nieuwe initiatieven in e-commerce.

Die conclusie trekt het Belgische vakblad Gondola vanwege een online vacature van de discounter. In die vacature zegt Aldi dat het op zoek is naar een ‘e-commerce reporting analyst’. Zo is de nieuwe werknemer straks verantwoordelijk voor nieuwe projecten en is hij het aanspreekpunt van Aldi’s e-commerce team.

Tweede vacature Aldi

Ook circuleerde er volgens Gondola enige tijd een tweede vacature, die inmiddels offline is gehaald, maar nog altijd opduikt in Google-resultaten. In die vacature zoekt Aldi België een ‘logistic operations manager e-commerce.’

Webshops in het buitenland

Aldi heeft nog geen webshop in België, maar is buiten de grenzen al wel bezig met e-commerce. Zo heeft de discounter een webwinkel in onder andere het Verenigd Koninkrijk, waar Aldi vooral wijn en non-food aanbiedt.

Reageer op dit artikel