nieuws

AH-België houdt Hollandse Bingo

Buitenland 3387

AH-België houdt Hollandse Bingo

ZAANDAM – Albert Heijn houdt in België onder de naam Hollandse Bingo een spaaractie voor gratis producten.

Door zegels te sparen kunnen de klanten van de  Belgische filialen van Albert Heijn een pakket met 24 producten bij elkaar sparen. Bij iedere besteding van €10 ontvangen de klanten twee Bingo-zegels met daarop een product. Tabaksproducten, loten en  andere (wettelijke) uitgesloten artikelen tellen niet mee voor het besteedde bedrag.

Bingo-zegel bij product plakken

Spaarders dienen het juiste Bingo-zegel bij het betreffende product te plakken op een Bingo-kaart totdat die helemaal vol is. In totaal zijn er drie verschillende Bingo-kaarten. Als een klant een product niet op de ene kaart vindt, is het wel op een van de twee andere kaarten terug te vinden.’ Naast de gewone zegels met een afbeelding van een product, maken de klanten ook kans op zogenaamde Jokers. Die kunnen tot een maximum van vijf Joker-zegels bij een willekeurig product worden geplakt om op die manier een spaarkaart vol te maken.

Volle bingo-kaart geeft recht op bonnenboekje

Naast het vol sparen van de kaart, moeten klanten een meerkeuzevraag achterop de spaarkaart goed beantwoorden. Een volle kaart, met een goed antwoord, geeft recht op een bonnenboekje. Met de bonnen uit dit boekje zijn alle 24 producten tussen 27 februari en 2 april 2017 gratis af te halen bij de  Belgische vestigingen. Dit kan door met de bon uit het bonnenboekje en de bijbehorende product(en) naar de kassa te gaan en deze beide te laten scannen. De totale waarde van de 24 producten bedraagt circa €35.

Een volle Bingo-kaart van AH is goed voor 24 gratis producten.

Een volle Bingo-kaart van AH is goed voor 24 gratis producten.

Actie duurt een maand

De Hollandse Bingo startte  maandag 27 februari en loopt door tot en met zondag 26 maart. Met de term Hollandse  Bingo lijkt AH te refereren aan het zuinige imago dat Nederlanders bij de Zuiderburen hebben. AH heeft in tegenstelling tot in Nederland in België geen duur imago. In 2014 verweet de Belgische concurrentie AH onder de kostprijs te verkopen, een handelswijze die verboden is in België.

Reageer op dit artikel