nieuws

Lidl opent pop-up restaurant in Madrid

Buitenland 2079

Lidl opent pop-up restaurant in Madrid

MADRID – Lidl opent binnenkort een pop-up restaurant in Madrid.

Het restaurant wordt geopend op 25 november en is in totaal vier dagen te bezoeken. Eten in het tijdelijke onderkomen van Lidl kan alleen door te reserveren. Lidl wil volgens Spaanse media in het restaurant met name het luxe assortiment van de supermarktketen promoten.

Lidl-restaurant in hartje centrum

Het tijdelijke Lidl-restaurant staat onder leiding van kok Sergi Arola. Het eethuis is straks te vinden aan de Gran Vía in hartje centrum van de Spaanse hoofdstad. Het is op dit moment niet bekend wat de prijzen zijn van het assortiment en of de discounter meer pop-up restaurants zal openen. De opbrengsten worden verdeeld onder verschillende goede doelen.

Fotorepo: Eerste Lidl-restaurant gaat open

Dill in Den Haag

Het is niet de eerste keer dat producten van Lidl worden gebruikt in een restaurant. Zo opende horecaondernemer Ad Sedubun begin februari 2014 in Den Haag Dill, een restaurant dat uitsluitend met Lidl-producten werkte. Lidl Nederland maakte na de opening duidelijk dat het destijds niet betrokken was bij dit initiatief. Een paar maanden later moest Sedubun de deuren van Dill weer sluiten door een gebrek aan klandizie.

Reageer op dit artikel