nieuws

Amazon brengt Dash-knop naar Duitsland

Buitenland 1052

Amazon brengt Dash-knop naar Duitsland

LUXEMBURG – De Amerikaanse online retailgigant Amazon brengt zijn 1-klik-bestelknop Amazon Dash naar Duitsland.

Dat meldt Amazon in een persbericht. Het wordt daarmee voor leden van de Amazon Prime-dienst mogelijk om producten van merken als Ariel, Brabantia, Gillette, Kleenex, Pidigree, Whiskas en Wilkinson makkelijker te bestellen. De aanschaf van een aankoopknop kost €4,99, maar levert bij de eerste bestelling een korting op van €4,99 op.

Apparaten met ingebouwde besteldienst

Daarmee wordt ook de dienst Amazon Dash Replenishment actief in Duitsland. Hierbij zorgen huishoudelijke machines er zelf voor dat tijdig nieuwe voorraad wordt bijbesteld zodat consumenten nooit meer zonder zitten. Fabrikanten als Bauknecht, Brother, Bosch, Siemens en Samsung bouwen deze dienst al in apparaten in.

Amazon Dash voorkomt frustraties in het huishouden

‘We kennen allemaal de frustratie dat juist datgene dat je nodig hebt niet meer in huis is. Dash Button en Dash Replenishment Service zorgen ervoor dat dat soort momenten tot het verleden behoren’, zegt directeur Amir Pelleg van Amazon Dash. ‘Klanten hoeven alleen in de buurt van het apparaat nog een knop in te drukken zodra de voorraad zijn einde nadert en de nieuwe levering is al onderweg.’

Reageer op dit artikel