nieuws

Aldi Süd legt Pasen uit aan klant

Buitenland

Aldi Süd legt Pasen uit aan klant

BERLIJN – Aldi Süd informeert zijn klanten uitvoerig over het verhaal achter Pasen.

De discounter presenteert op zijn website een uitgebreide toelichting op de gebruiken en tradities rond het paasfeest. Volgens het Reformatorisch Dagblad lanceert de formule ook een zestien pagina’s dik magazine over Pasen.

Kerst
Aldi Süd meldt op de website dat met Pasen christenen over de hele wereld elk jaar ‘de opstanding van Jezus Christus, de Zoon van God, vieren’. Ook schrijft de discounter dat Pasen het belangrijkste feest is van de christelijke kerk. ‘Nog belangrijker dan het Kerstfeest’, aldus Aldi.

Achtergronden
Consumenten krijgen uitgebreide achtergrondinformatie over Palmzondag, Witte Donderdag en Goede Vrijdag, de berekening van de paasdatum en het verband tussen de vastentijd en het paasfeest. Ook wordt dieper ingegaan op de betekenis achter het paasvuur en de paashaas.

Eieren
Verder geeft Aldi Süd tips over het bereiden van eieren, presenteert de formule feiten over eieren en vertelt de discounter hoe het paasfeest wordt gevierd in andere landen.

Reageer op dit artikel