nieuws

Sial: Nederlandse inbreng groter dan ooit

Buitenland

Sial: Nederlandse inbreng groter dan ooit

PARIJS – De belangstelling van het Nederlandse bedrijfsleven voor de internationale voedingsmiddelenvakbeurs Sial in Parijs blijkt groter dan ooit.

De beurs, die van 16 tot en met 20 oktober 2016 in Parijs wordt gehouden, heeft al tachtig Nederlandse inschrijvingen binnen. Dat is hoger dan het totale aantal dat in 2014 met een eigen stand aanwezig was (75). Ondanks dat er nog tien maanden te gaan zijn voordat de Sial haar poorten opent, is op dit moment al negentig procent van de standruimte op de beursvloer volgeboekt.

Nationaliteiten
Voor de komende editie wordt gerekend op 6500 exposanten, waarvan 85 procent van buiten Frankrijk afkomstig is. Ruim zeventig procent van de 155.000 bezoekers is van niet-Franse nationaliteit en komt met name uit de overige EU-landen, maar ook uit Azië (7 procent), Afrika (5 procent), het Midden-Oosten (zes procent), Zuid-Amerika (vier procent) en Noord-Amerika (vier procent).

Reageer op dit artikel