nieuws

Sainsbury’s miljoenen views met kerstvideo

Buitenland

Sainsbury’s miljoenen views met kerstvideo

LONDEN – Een kerstfilmpje over een kat van Sainsbury’s heeft op YouTube meer dan 27 miljoen kijkers getrokken. Daarmee is het de best bekeken Britse kerstvideo ooit.

In de kerstvideo Mog’s Christmas Calamity van supermarktketen Sainsbury’s  beleeft kat Mog in een nachtmerrie allerlei halsbrekende avonturen, zoals een aanbrandend kerstdiner, die zijn thuis in een grote puinhoop veranderen. Met de 27 miljoen kijkers is de video succesvoller dan die van warenhuis John Lewis van vorig jaar en de best bekeken Britse kerstvideo ooit. Die kerstvideo trok 26,5 miljoen kijkers, meldt de website Moreaboutadvertising.com.

Edeka kerstfilm meer kijkers
Voor Moreaboutadvertising reden om de video tot Advertentie van het jaar in Groot_Brittannië te kronen. Overigens vindt Moraboutadvertising het aantal kijkers geen reden voor de Britten om zich op de borst te kloppen. De kerstfilm van het Duitse Edeka, een tearjerker van de eerste orde over een eenzame bejaarde, trok meer dan 44 miljoen kijkers.

Kijk hier de video van Sainsbury’s die meer dan 26 miljoen kijkers trok:

Hier de video van John Lewis:

Edeka is de grote winnaar met deze kerstfilm over een eenzame bejaarde:

Reageer op dit artikel