nieuws

Carrefour opent zijn grootste hypermarkt ooit

Buitenland

Carrefour opent zijn grootste hypermarkt ooit

PEKING – Carrefour opent in Peking de grootse hypermarkt ooit van de de van origine Franse keten.

De winkel van 70.000 vierkante meter komt in  winkelcentrum Siyuanqiao Plaza in Peking. Het wordt een combinatie tussen een supermarkt en warenhuizen krijgt twee verdiepingen. Er zullen meer dan 40.000 producten verkrijgbaar zijn waarvan er 6000 worden geïmporteerd. In totaal bestaat de hypermarkt uit zo’n 80 winkels/leveranciers waaronder sportzaak Decathlon en modemerk Uniqlo. Dat meldt de website Financial Review.

Hogere inkomens
De hypermarkt, annex shoppingmall,  krijgt ruim 800 gratis parkeerplaatsen en een groot foodcourt waar klanten een hapje kunnen eten.  Volgens vastgoedbedrijf Savills, dat het centrum ontwikkelt, wonen in de directe omgeving (woongebied Wangjing) van het centrum veel consumenten met midden- en hogere inkomens.

 

Reageer op dit artikel