nieuws

Supermarktdisco gaat de grens over

Buitenland

Supermarktdisco gaat de grens over

AMSTERDAM – Het in april dit jaar in Amsterdam gehouden feest Disco Boodschappen gaat de grens over. In november wordt een vestiging van de Duitse supermarktketen Kaiser’s in Berlijn omgetoverd tot discotheek.

Dat meldt Het Parool. Eerder dit jaar werd het feest gehouden in de Dirk van den Broek aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam.

Evenementen
Initiatiefnemer van het feest is Tosti Creative, dat ook achter de eerste editie zat. Deze Amsterdamse organisatie is verantwoordelijk voor meer evenementen in de hoofdstad, waaronder een tomatengevecht op de Dam, een stadsstrand voor het Centraal Station en een drijvende bar tijdens Sail.

Buitenland
‘We wilden graag met dit concept naar het buitenland,’ legt Joost Aartsen van Tosti Creative uit in Het Parool. ‘We zijn met sponsor Warsteiner op zoek gegaan naar een geschikte locatie en toen kwamen we uit in Berlijn.’ Zo’n zestig Nederlandse feestgangers zullen in Berlijn aanwezig zijn. Voor hen wordt een busreis en hotelovernachting geregeld. Of er ook nog een tweede editie in Amsterdam komt, is nog onduidelijk. Aartsen: ‘Maar als de Paroollezer dat wil, kunnen we dat zeker overwegen.’

Reageer op dit artikel