nieuws

Nieuwe AH to Go in Duitsland

Buitenland

Nieuwe AH to Go in Duitsland

RECKLINGHAUSEN – AH to Go Duitsland heeft donderdag zijn zesde vestiging geopend.

De nieuwe winkel staat in Recklinghausen. Volgens de Facebookpagina is de vestiging te vinden in het station van de stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Albert Heijn startte in 2012 met AH to Go in Duitsland. Op dat moment wilde de formule in afzienbare tijd tien winkels openen, maar dat is niet gelukt.

Locaties
In april van dit jaar meldde Mathias Gehle, baas van AH to Go Duitsland, dat de formule ook producten wil gaan verkopen in tankstations, ziekenhuizen en universiteiten. Gehle, sinds een jaar aan het roer bij AH to Go Duitsland, onderstreepte dat het moeilijk is om goede locaties te vinden. Zo heeft de formule in Aken en Essen ondervonden dat de AH to Go’s het niet redden in zogeheten voetgangersgebieden.

Reageer op dit artikel