nieuws

Lidl opent zestig winkels in Ierland

Buitenland

Lidl opent zestig winkels in Ierland

De Ierse bedrijfsmakelaar CBRE is naar verluidt al naarstig op zoek naar goed zichtbare winkelpanden met voldoende parkeergelegenheid. Dat meldt het Duitse vakblad Lebensmittelzeitung. Parkeren Daarnaast wordt gezocht naar locaties om nieuwe supermarkten met een oppervlakte van 1800 tot 2400 vierkante meter te kunnen te bouwen. Die hoeven niet over ruimte voor parkeergelegenheid te beschikken. […]

De Ierse bedrijfsmakelaar CBRE is naar verluidt al naarstig op zoek naar goed zichtbare winkelpanden met voldoende parkeergelegenheid. Dat meldt het Duitse vakblad Lebensmittelzeitung.

Parkeren
Daarnaast wordt gezocht naar locaties om nieuwe supermarkten met een oppervlakte van 1800 tot 2400 vierkante meter te kunnen te bouwen. Die hoeven niet over ruimte voor parkeergelegenheid te beschikken. De filialen komen mogelijk op ‘palen’ te staan, zodat onder de winkels geparkeerd kan worden. Het is de bedoeling om de zestig nieuwe vestigingen binnen drie jaar te realiseren.

Reageer op dit artikel