nieuws

Edeka schakelt ‘Scooter’ in

Buitenland

Edeka schakelt ‘Scooter’ in
Edeka

KEULEN – De Duitse supermarktketen Edeka heeft de zanger van technoband Scooter ingeschakeld. Een reclamespot met HP Baxxter in de hoofdrol moet een online hit worden.

De spot is een vervolg op de ‘Kassensymphonie‘, wat voor Edeka rond de feestdagen een veelbekeken spotje betekende. Hierin worden door middel van scangeluiden van kassa’s kerstliedjes gespeeld. Via de blonde voorman van Scooter moet nu het budgetmerk Gut & Günstig onder de aandacht worden gebracht, meldt de Duitse website Horizont.net.

Stagedive
Daartoe wordt de hit ‘How much is the fish’ van Scooter gebruikt. Deze vraag wordt door een medewerker van de supermarkt beantwoord. Daarna vragen fans van Scooter de prijzen van andere producten op. ‘How much is the Langkornreis’ en ‘How much is the Leberwurst’. Het eindigt uiteindelijk met een stagedive van Baxxter vanaf de kassaband van de supermarkt. Het spotje is louter online te zien, er zijn geen plannen om het op televisie uit te zenden.

Reageer op dit artikel