nieuws

Websuper hangt krat aan voordeur

Buitenland

Websuper hangt krat aan voordeur

WENEN – Billa, de grootste supermarktketen van Oostenrijk, gaat op een nieuwe manier boodschappen bezorgen. Blauwe koelboxen worden vastgemaakt aan de voordeur.

De Oostenrijkse marktleider Billa begint volgend jaar met een nieuw concept, dat het midden houdt tussen bezorgen en afhalen. Dit meldt Twinkle, het vakblad voor webwinkels. De supermarktketen levert straks blauwe dozen met boodschappen letterlijk aan de voordeur, ook als online kopers niet thuis zijn.

Stalen ketting
Billa, onderdeel van de Rewe Group, werkt samen met LockBox. Er is een oplossing gevonden om kratten met een stalen ketting aan gesloten voordeuren te verankeren. Billa’s mogelijkheden voor same day delivery worden opgerekt, schrijft Supermarktblog.com, omdat webshoppers niet thuis hoeven te zijn om de levensmiddelen in ontvangst te nemen.

Heel Oostenrijk
Billa, dat al een bezorg- en afhaaloptie biedt op Billashop.at, zal de nieuwe optie allereerst in Wenen en Graz en later in heel Oostenrijk gaan bieden.

Reageer op dit artikel