nieuws

Real opent twee drive-in supermarkten

Buitenland

Real opent twee drive-in supermarkten

DÜSSELDORF – De Duitse supermarktketen Real opent in 2015 twee drive-in supermarkten. Een in Berlijn en een op een locatie in het Ruhrgebied.

Vier jaar geleden opende Real haar eerste drive-in supermarkt in Isernhagen bij Hannover en een jaar later een afhaalstation in Keulen. Komend jaar komen hier twee drive-in supermarkten bij, meldt AGF.nl.

6000 artikelen
Het assortiment van een normale Real-supermarkt omvat zo’n 80.000 artikelen omvat, de drive-in supermarkten bieden 6000 artikelen aan.

Internet
In de drive-in supermarkten kan de klant zijn via internet bestelde producten per auto afhalen. De Metro-dochter is zo tevreden over de ontwikkeling van het project dat er in 2015 twee nieuwe drive-in supermarkten geopend worden.

Reageer op dit artikel