nieuws

Auchan opent supermarkten in Vietnam

Buitenland

Auchan opent supermarkten in Vietnam

PARIJS – De Franse supermarktgigant Auchan gaat supermarkten in Vietnam openen.

De supermarktactiviteit in Vietnam wordt geleid door Jordi Fernandez, voormalig commercieel directeur in Spanje en Tunesië. De entree van Auchan in Vietnam is geen verrassing. De lokale pers had het er in 2013 al over.

Overeenkomst
ISMS, de supermarktdivisie van de Auchan groep, heeft met CT Group een overeenkomst getekend om de supermarktactiviteit in Vietnam van de grond te krijgen, meldt AGF.nl. Het is de bedoeling voedingswinkels te ontwikkelen, waarvan AuchanSuper de meerderheid zal behouden.

Hoofdkantoor
Auchan is een Frans hypermarktconcern met winkels in China, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Marokko, Oekraïne, Polen, Portugal, Rusland, Spanje en Taiwan. Het hoofdkantoor bevindt zich in Villeneuve-d’Ascq.

Reageer op dit artikel