nieuws

Nederlandse handleiding Auchan-drive

Buitenland

Nederlandse handleiding Auchan-drive

RONCQ – De Franse supermarktketen Auchan heeft tegenwoordig ook een Nederlandse handleiding van de drive-in (afhaal) van de supermarkten.

Aangezien de Auchan-vestigingen net over de Frans-Belgische grens nogal wat Vlamingen over de vloer krijgen, promoot de groep zijn Auchan Drive.fr nu ook in perfect Nederlands. Het klantenbestand van bijvoorbeeld de vestiging in Roncq (drie kilometer van de Belgische grens) bestaat voor vijftien procent uit Belgen. Die bezoeken met name de drankafdeling, wijn en frisdrank zijn soms tientallen procenten goedkoper dan in België.

Betalen

Bestellen gebeurt via de website en afhalen kan van maandag tot zaterdag, van half negen 's ochtends tot half negen 's avonds. Betalen gebeurt aan een automaat. Na betaling krijgt de klant een genummerde parkeerplaats toegewezen en binnen vijf minuten komt iemand langs met de bestelling. De hele dienst is gratis en de prijzen zijn dezelfde als die in de dichtstbijzijnde Auchan-supermarkt. Auchan heeft in Frankrijk al 47 van dergelijke drive-ins en er staan er nog 11 op de planning die binnenkort starten.

Reageer op dit artikel