nieuws

Sial 2010: Honingzoetje beste product

Buitenland

Sial  2010: Honingzoetje beste product

PARIJS – De Honeydrops van de Canadese fabrikant Honibe zijn in Parijs uitgeroepen tot beste nieuwe product. Tijdens de foodbeurs Sial sleepte het product de Global Sial d’Or in de wacht.

De honingzoetjes waren al winnaar van de deelprijs in de categorie zoete kruidenierswaren. Honeydrops zijn schijfjes gemaakt van zuivere, witte klaverhoning die dienen als alternatief voor suiker in koffie en thee. Producent Honibe is er als eerst in geslaag om het water uit pure honing te halen zodat er een vaste stof ontstaat. Het concept is inmiddels uitgebreid met snoepjes en keelverzorgers. De verpakking zorgt ervoor dat het product makkelijk kan worden meegenomen.

Rijstplakken

In totaal deelde de internationale jury vijftien awards toe aan vernieuwende producten. Ook de grootste fabrikant van sushi in de Benelux, Sushi Ran, viel in de prijzen. Hun Ricewich, een rijstsandwich van twee licht gegrilde driehoekige rijstplakken met een vulling ertussen, ontving een Trends & Innovations Award.

Meer informatie over Sial 2010 leest u hier.

 

 

 

Reageer op dit artikel