nieuws

Duitse super haakt in op Koninginnedag

Buitenland

Duitse super haakt in op Koninginnedag

BOCHOLT – De grenswinkels van de Duitse supermarktketen Real haken deze week in op Koninginnedag.

Dat laat de formule weten in een advertentie in de Gelderlander. Van 26 tot en met 30 april heeft de formule een aantal producten in de aanbieding die volgens de formule geliefd zijn bij ‘unserer Niederländischen Nachbarn’. ‘We hebben koninklijke aanbiedingen die voor u gegarandeerd een bekroning zijn op de week’, luidt de tekst.

Tomaten en damesfiets

Real stunt onder meer met Hollandse tomaten, maar ziet in braadworsten, schnitzels, anijslikeur en Italiaanse wijn blijkbaar ook typisch Nederlandse producten. Naast food heeft Real ook non-food in de etalage. Het gaat in deze Hollandse week om een koelkast (van 251 euro voor 89,95 euro) en damesfietsen, onder de noemer Hollandrad (van 279 eur0 voor 179 euro).

Reageer op dit artikel