nieuws

Coop Barneveld en Aldi Utrecht overvallen

Branche & Bedrijf 666

Coop Barneveld en Aldi Utrecht overvallen
Foto: Shutterstock

BARNEVELD/UTRECHT – Een vestiging van Coop in Barneveld is zaterdag aan het begin van de avond overvallen. Op zondagavond volgde een overval op een supermarkt van Aldi in de Utrechtse wijk Overvecht.

De overval in Barneveld gebeurde bij de winkel aan het Lavendelplein. Het ging daarbij volgens de politie om twee daders die met een mes het personeel bedreigden en daarna op de vlucht sloegen. De politie schakelde Burgernet in om de daders te achterhalen, maar slaagde er in de uren na de overval niet in tot arrestaties te komen.

Politie in Utrecht zet helikopter in

In Utrecht werd de Aldi in winkelcentrum Overkapel in de wijk Overvecht. Ook hier ging het om twee daders, die rond 18.30 uur de winkel binnendrongen en het personeel bedreigden. De politie zette een helikopter in bij de jacht op de criminelen, maar ook hier werden de criminelen niet direct gearresteerd.

Reageer op dit artikel