nieuws

Braams chief digital & marketing Unilever

Branche & Bedrijf 998

Braams chief digital & marketing Unilever

ROTTERDAM – Conny Braams ceo Unilever Middle Europe is benoemd in een nieuwe functie binnen Unilever: chief digital & marketing officer.

Unilever ceo Alan Jope noemt Braams ‘hoogst effectief als het gaat om veranderingen door te voeren.’ De taak van Braams wordt om het concern een ‘future-fit, fully digitised organisation’te maken leidend in consumentenmarketing. Braans was ook eind-verantwoordelijk voor de Nederlandse tak.

Garcia voor Noord-Amerika

Unilever maakt tegelijkertijd bekend Fabian Garcia, voormalig president en ceo van Revlon te hebben aangesteld als eindverantwoordelijke voor Noord-Amerika. Hij volgt Amanda Sourry op die met pensioen gaat.

Reageer op dit artikel