nieuws

Steekpartij in Jumbo Dordrecht: 1 gewonde

Branche & Bedrijf 984

Steekpartij in Jumbo Dordrecht: 1 gewonde
Jumbo in Sterrenburg Dordrecht. Foto: google streetview

DORDRECHT – Bij een steekpartij in een Jumbo in de wijk Sterrenburg in Dordrecht is afgelopen zaterdag een gewonde gevallen.

Op het moment van het incident waren er klanten en personeel aanwezig, aldus de Telegraaf. Een vrouw heeft eerste hulp verleend.

Slachtoffer naar ziekenhuis vervoerd

Een politiewoordvoerder meldde dat op zaterdagochtend rond 8.15 uur hebben twee mannen, die vermoedelijk bekenden van elkaar waren, elkaar in de supermarkt getroffen. Daarbij stak de één de ander neer. Het slachtoffer, een 47-jarige man, raakte gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is buiten levensgevaar.

Incident zorgt voor veel consternatie

De 50-jarige dader heeft zich gemeld op het politiebureau. Zijn mes is in beslag genomen. Het is nog niet duidelijk wat het motief was voor de steekpartij. Meerdere medewerkers waren getuige van het incident, dat voor veel consternatie zorgde. De aanwezigen werden opgevangen en kregen slachtofferhulp aangeboden. Aanwezige getuigen worden ook gehoord.

Reageer op dit artikel