nieuws

Spar City opent deuren in centrum Maastricht

Branche & Bedrijf 1803

Spar City opent deuren in centrum Maastricht

WAALWIJK – Spar City opent vandaag officieel zijn deuren in het centrum van Maastricht.

Vanaf morgen kunnen ook consumenten terecht in de gemakswinkel van Ricardo Buitendijk in de Bosschstraat, laat Spar weten in een persbericht. De City-format van Spar, die volgens de formule ‘een compleet assortiment’ biedt, is te vinden in binnensteden door heel Nederland.

Snel ontbijt, gezonde lunch of gemakkelijke avondmaaltijd

Volgens Spar is ‘alles voor de dagelijkse boodschap’ verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Spar City-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden, aldus Spar.

Van bijbaantje in supermarkt tot eigen zaak

Spar meldt dat de winkel met Ricardo Buitendijk een jonge ondernemer verwelkomt van 28 jaar, die is geboren en getogen in Limburg. Buitendijk is begonnen met een bijbaantje in de lokale supermarkt en doorgegroeid in verschillende functies binnen dezelfde branche. ‘De stap naar een eigen zaak was een heel logische.’ De Sparformule sprak hem aan, zegt hij. ‘Met deze opening komt een eind aan lange maanden van voorbereiding en kan ik niet wachten om te starten met deze vestiging in het hartje van Maastricht’, aldus Buitendijk.

Formule richt zich op bredere doelgroep

‘De Spar-formule is van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat’, aldus het persbericht. Spar richt zich met de formules Spar City, Spar Enjoy en Spar Express naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.

Reageer op dit artikel