nieuws

Overval in Plus Delft door gemaskerde mannen

Branche & Bedrijf 1098

Overval in Plus Delft door gemaskerde mannen
Plus aan de Elzenlaan in Delft. Foto: google streetview

DELFT – Een filiaal van Plus aan de Elzenlaan in Delft is zondagochtend overvallen door twee gemaskerde mannen.

De overval vond rond 8.00 uur ’s ochtends plaats, toen de winkel nog gesloten was. De gemaskerde mannen droegen oranje hesjes en bouwhelmen, meldt Omroep West. Ze bedreigden een medewerker, vermoedelijk met een wapen.

Twee overvallers nog niet gepakt

De overvallers verlieten de supermarkt met een onbekend geldbedrag, waarop ze zijn gevlucht. De bedrijfsleider van het Plusfiliaal wilde niets zeggen over wat er precies is gebeurd. Ook is niet bekend of de winkel alweer is geopend. De twee overvallers zijn nog niet opgepakt.

Reageer op dit artikel