nieuws

Maaltijdbezorger Takeaway sponsort EK 2020

Branche & Bedrijf 361

Maaltijdbezorger Takeaway sponsort EK 2020
Foto: ANP

AMSTERDAM – Maaltijdbestelbedrijf Takeaway.com wordt sponsor van het EK voetbal in 2020.

Het bedrijf, dat is genoteerd aan de Amsterdamse beurs, wil met het UEFA-contract de naamsbekendheid van zijn bezorgingsdiensten vergroten. Takeaway is in Nederland ook bekend onder de naam Thuisbezorgd.nl.

Positionering Takeaway als toonaangevend Europees merk

Topman Jitse Groen laat weten dat de sponsoring van het toernooi, UEFA Euro 2020, het bereik vergroot en Takeaway.com nog nadrukkelijk neerzet als een toonaangevend Europees merk. Dit zal onder meer gebeuren via televisiereclames rondom de wedstrijden en met reclames in het stadion. Er zijn geen financiële details gemeld over de sponsoring.

Reageer op dit artikel