nieuws

Jan Linders opent 61e supermarkt in Bunde

Branche & Bedrijf 2032

Jan Linders opent 61e supermarkt in Bunde

BUNDE – Jan Linders heeft zijn 61e supermarkt geopend in het Zuid-Limburgse Bunde.

Het gaat om een gloednieuwe supermarkt aan het Sint Agnesplein in het dorp, waar inwoners van Bunde en omstreken voortaan volgens de formule kunnen profiteren van ‘het voordeel van het Zuiden’. Dit wil de nieuw gebouwde supermarkt uitdragen ‘met veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers, ruime parkeergelegenheid én wekelijks sterke aanbiedingen’, aldus Jan Linders op zijn website.

Producten zoveel mogelijk uit de streek

Interesse in de ontwikkelingen bij Jan Linders? Ruth Linders, de derde generatie in de keten en formulemanager spreekt op het Food Formule event 2019 op 26 november. Meer info? Klik hier.

De supermarkt werd geopend door burgemeester Clermonts-Aretz en algemeen directeur Leo Linders, die meldde: ’Ik denk dat hier een supermarkt staat waar Bunde, of zelfs de hele gemeente Meerssen, trots op kan zijn. Het is een fantastische winkel geworden. De winkel is niet alleen mooi, maar ook gezellig en vooral voordelig. Daarnaast is de winkel gevuld met lekkere producten, zo veel mogelijk uit onze streek.’

Speeltractor op groente- en fruitafdeling

Supermarktmanager Anja Vroegop laat op de website weten ontzettend trots te zijn om in de nieuwe supermarkt samen met haar team klanten uit Bunde te mogen verwelkomen. ‘In de goedkoopste supermarkt van Bunde staan de versafdelingen centraal. We bieden klanten een uitgebreid versassortiment met de lekkerste (streek)producten. Zo vind je op onze veelvuldig bekroonde bakkerij het lekkerste brood en de lekkerste vlaaien. Voor onze jongste klanten hebben we op onze groente- en fruitafdeling een speeltractor, waarmee kinderen spelenderwijs kennismaken met groente & fruit. Zo wordt boodschappen doen ook leuk voor de allerkleinsten’, zei ze.

Verschillende openingsacties

Jan Linders meldt verder dat inwoners van Bunde en omstreken de komende weken kunnen profiteren van verschillende openingsacties. Zo kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van €50. Zaterdag 23 november is het volgens de website ‘extra feest in Jan Linders Bunde. Klanten kunnen die dag genieten van ‘heerlijke proeverijen, een leuke activiteit voor kinderen en ze maken daarnaast kans op mooie prijzen.’

Reageer op dit artikel