nieuws

AH en Dirk in prijzen bij websiteverkiezing

Branche & Bedrijf 1858

AH en Dirk in prijzen bij websiteverkiezing
Screenshot: Distrifood

AMSTERDAM – Albert Heijn is verkozen tot ‘Website van het jaar 2019’ in de categorie supermarkten. Dirk sleepte de prijs voor ‘populairste website van 2019’ in de wacht.

De award voor ‘Website van het jaar’ is de grootste online publieksprijs van Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Daarbij beoordeelt het Nederlandse publiek in 37 categorieën zijn favoriete website op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. In de categorie Supermarkten zijn dat dus Albert Heijn en Dirk.

Smulweb wint in culinair

Receptenplatform Smulweb is door het Nederlandse publiek verkozen tot beste én meest populaire Culinaire Website van het Jaar. Smulweb is in 2018 overgenomen door Jumbo. Dat heeft volgens het receptenplatform geleid tot synergie in content over lekker, gevarieerd en gezond eten die wordt verspreid via de digitale Jumbo-kanalen, maar ook via tv-programma ‘Wat eten we?’.

Dirk en Dekamarkt vorig jaar favoriet

Tijdens de verkiezing, die gisteravond plaatsvond in de Amsterdam, werd PSV verkozen tot Website van het Jaar 2019 in de categorie ‘Overall winner’. De verkiezing ‘Beste website 2019’ is een initiatief van Emerce en Multiscope. Vorig jaar vielen in de categorie supermarkten de websites van Dirk en Dekamarkt in de prijzen.

Reageer op dit artikel