nieuws

AH opent 5e Home Shop Center in Amsterdam

Branche & Bedrijf 2097

AH opent 5e Home Shop Center in Amsterdam
Een bezorger van Albert Heijn.

ZAANDAM – Albert Heijn opent vandaag in Amsterdam zijn vijfde en grootste Home Shop Center voor Albert Heijn online.

Het gaat om een filiaal dat capaciteit biedt voor 40.000 extra wekelijkse bestellingen. Dit heeft Philip Padberg, general manager e-Commerce at Albert Heijn Online, vandaag bekendgemaakt op zijn Linkedin-account.

Beter voldoen aan toenemende klantvraag

‘Met deze extra locatie kunnen nog beter voldoen aan de sterke groei van onze online klanten. Een mooie stap waar ik erg trots op ben’, aldus Padberg.

Eerder dit jaar liet Albert Heijn al weten dit jaar een nieuw, vijfde Home Shop Center (HSC) te openen om de forse groei van e-commerce te ondersteunen. ‘Vooral de populariteit van thuisbezorging via AH.nl stijgt dankzij het steeds toegankelijker worden van de service en het gemak dat het klanten biedt. Het nieuwe HSC biedt plaats aan circa 1000 nieuwe medewerkers. Ondertussen blijft de supermarkt innoveren in de markt van thuisbezorgen met nieuwe services en met initiatieven als Allerhande Kookt’, meldde AH toen.

Efficiëntere bezorging

AH liet toen weten ook het aantal hub’s – een locatie aan de rand van de stad vanaf waar bezorgauto’s de stad in rijden – uit te breiden voor een nog efficiëntere bezorging. De andere HSC’s van Albert Heijn staan in Almere, Eindhoven, Rotterdam en De Meern.

Reageer op dit artikel