nieuws

AH houdt plaatjesactie met lokale sportclub

Branche & Bedrijf 1230

AH houdt plaatjesactie met lokale sportclub
De AH in Warmond. Foto: google streetview

WARMOND – Albert Heijn in Warmond heeft de komende tijd een voetbalplaatjesactie met de plaatselijke handbal- en voetbalvereniging SV Warmunda. AH (12,5 jaar) en SV Warmunda (75 jaar) vieren allebei hun jubileum.

Voor iedere €10 aan boodschappen ontvangen klanten van de lokale Albert Heijn een pakje met 5 voetbalplaatjes met afbeeldingen van leden van de sportclub SV Warmunda. Ondernemer Hans Oudshoorn van de Albert Heijn in Warmond: ‘We zijn al een paar jaar hoofdsponsor van deze plaatselijke sportvereniging. Omdat zowel AH als SV Warmunda wat te vieren hebben, leek het ons leuk om dat te combineren. Met dit filmpje en de bijbehorende spaaractie voor voetbalplaatjes willen we gedurende zes weken samen wat extra binding en publiciteit genereren.’

SV Warmunda en AH hebben hechte band

De onderlinge band tussen SV Warmunda en AH is al jaren hecht. Zo’n tien à vijftien leden van SV Warmunda zijn als medewerker bij Albert Heijn in dienst, vertelt Oudshoorn. ‘SV Warmunda is de grote sportvereniging van het dorp, veel leden van de club horen tot ons personeel of hebben hier in het verleden gewerkt. Het gaat soms om hele generaties. We vinden het mooi om die band vast te leggen met dit filmpje en het voetbalplaatjesboek.’

Handbaldames werken op de broodafdeling

Ook voor het bijbehorende filmpje is de samenwerking gezocht, vertelt Oudshoorn. ‘Twee handbaldames in het filmpje werken bij ons op de broodafdeling. Enkele voetballers werken op onze AH-verkoopklaarafdeling.’ Nadat er een script was opgesteld, ging filmmaker Bart van Zijl aan de slag met filmen en monteren. De scheidsrechter in het facebookfilmpje is ook voor veel sportliefhebbers buiten Warmond een bekend gezicht: eredivisie-scheidsrechter Allard Lindhout. Oudshoorn: ‘Ook hij komt bij Warmunda vandaan.’

Klanten reageren fanatiek

De voetbalplaatjesactie, die zich in de tweede week bevindt, is een groot succes. Oudshoorn: ‘Het loopt storm. Alle 375 leden van de sportvereniging krijgen een persoonlijk plaatjesboek met hun foto voorop. De plaatjes zijn ook gewild onder onze medewerkers.’ De actie levert leuke reacties op, vertelt de supermarktmanager. ‘Het is grappig wat dit bij mensen losmaakt. Kinderen, maar ook volwassen klanten reageren soms erg fanatiek. Sommigen bedelen bij anderen in de kassarij om hun plaatjes.’

Als Dick nog hulp nodig heeft, talent genoeg in Warmond! #dickadvocaat #feyenoord

Geplaatst door AH Warmond op Donderdag 31 oktober 2019

Reageer op dit artikel