nieuws

Vomar sluit zich aan bij Too Good To Go

Branche & Bedrijf 3126

Vomar sluit zich aan bij Too Good To Go

ALKMAAR – Vomar heeft zich per direct met alle vestigingen aangesloten bij antiverspillingsapp Too Good To Go aangesloten.

Klanten kunnen per direct in alle vestigingen een zogenoemde Magic Box aanschaffen. Die is gevuld met producten die tegen de datum aanzitten. Dat laat de formule via Linkedin weten. ‘Eén van onze duurzame initiatieven is het verlagen van voedselverspilling. Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk eten wordt weggegooid, zijn daarom al onze winkels per vandaag aangesloten bij Too Good To Go.’

Magic Box voor €3,99

De Magic Boxen kosten bij Vomar €3,99 is te zien in de Too Good To Go-app. De boxen zijn gevuld met producten met een reguliere winkelwaarde van €12,99. ‘Van producten die normaal gesproken worden weggegooid, worden Magic Boxen gemaakt die je kunt aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Dat is dus extra voordelig én goed voor het milieu!’, aldus de formule.

Bestellen en betalen via app

Via de app van Too Good To go kunnen klanten zien welke Vomar-vestigingen nog een MGIC  Box beschikbaar hebben. De Box wordt via de app besteld en betaald. Klanten kunnen vervolgens de box op een afgesproken tijdstip afhalen. Het aanbod van deze boxen wisselt per dag, afhankelijk van de producten die die dag door de datum dreigen te gaan.

Andere  ketens werken ook met Too Good To Go

Andere ketens gingen Vomar al voor. Zo werkt AH met de To Go-vestigingen met de app. Ook andere formules doen mee. Onder meer Jumbo, Deen, Coop, Ekoplaza en Dekamarkt hebben zich aangesloten.

 

Reageer op dit artikel