nieuws

Vijf supers genomineerd voor ‘mooiste’

Branche & Bedrijf 3359

Vijf supers genomineerd voor ‘mooiste’
AH Vos in Koog aan de Zaan

HOUTEN – Vijf supermarkten hebben de finale van de verkiezing mooiste nieuwe supermarkt van Nederland gehaald.

De vijf genomineerden komen uit een lijst met tien inzendingen door  zes verschillende formules. Ze zijn voor de achtste editie van de verkiezing van ‘Supermarkt en Ruimte’geselecteerd door een vakjury. De vijf winkels zijn gekozen op basis op criteria zoals vormgeving en functionaliteit. Het betreft supermarkten die niet eerder dan 2018 zijn opgeleverd.

De genomineerden

Albert Heijn, Verzetstraat, Koog aan de Zaan
Jumbo, Sint Jobplein, Weert
Plus, Dubbelsteynlaan, Dordrecht
Lidl, Stationsweg, Aalsmeer
Coop, Burghardt van de Berghtraat, Nijmegen

Bekendmaking tijdens Supermarktvastgoedcongres

De winnaar van de uitverkiezing ‘mooiste supermarkt van Nederland’ wordt tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 7 november 2019 bekend gemaakt. Binnenkort worden de genomineerde supermarkten door de jury bezocht en opnieuw beoordeeld op functionaliteit en vormgeving. De uitverkiezing heeft als doel om de aandacht voor architectuur en vormgeving bij de ontwikkeling van supermarktvastgoed te vergroten.

AH Huissen won vorig jaar

Vorig jaar werd AH Huissen van multi-franchiser Hans Geveling uitgeroepen tot mooiste supermarkt van Nederland. Dat jaar waren er 7 genomineerden uit 22 inzendingen. De vakjury bestaat uit Aart Jan van Duren (Bureau Stedelijke Planning), Peter ter Hark (Retail Prospect), Gertjan Slob (Locatus), Jacqueline van Koningsbrugge (Bridge Vastgoed), Jeroen Verwaaijen (Strabo) en Kees van Hoek (Van Hoek Spuybroek Architecten).

Bekijk hieronder een fotorepo van AH Koog aan de Zaan, een van de vijf genomineerden:

 

Reageer op dit artikel