nieuws

Sky: Ahold-cfo aan de slag bij Reckitt

Branche & Bedrijf 1777

Sky: Ahold-cfo aan de slag bij Reckitt

LONDEN – Jeff Carr treedt in dienst bij Reckitt Benckiser (RB). Een maand geleden kondigde de cfo van Ahold Delhaize aan dat hij volgend jaar vertrekt bij het supermarktconcern.

De financieel topman vertrekt in april bij Ahold Delhaize en gaat vervolgens dus werken voor de Britse producent van medicatie, schoonmaakmiddelen en drogisterijartikelen. Dat meldt Sky News-verslaggever Mark Kleinman in een tweet.

Vervangen huidige financieel topman

Carr was sinds eind 2011 de financieel eindverantwoordelijke bij het supermarktconcern. Volgens Sky wil RB-topman Laxman Narasimhan de huidige financieel topman Adrian Hennah vervangen voor Carr. Carr liet Ahold Delhaize in september weten dat hij na het verstrijken van zijn huidige termijn als lid van de Raad van Bestuur geen nieuwe termijn meer zal accepteren.

Stimulans achter programma

‘Ik respecteer de beslissing van Jeff en ik wens hem en zijn gezin het allerbeste voor de toekomst. Ik ben Jeff erg dankbaar voor zijn belangrijke bijdragen aan het bedrijf. Hij heeft zich een geweldige partner getoond om Ahold Delhaize te helpen vormen, maar ook als stimulans achter ons programma “Save for our customers” en bij het nakomen van onze verplichtingen. Ik kijk uit naar onze lopende samenwerking tot en met april, waarmee we onze “Leading Together-strategie” verder doorvoeren’, luidde in september de reactie van Ahold Delhaize-topman Frans Muller op het vertrek van Carr.

Reageer op dit artikel