nieuws

Odin breidt bezorgdienst uit naar Almere

Branche & Bedrijf 544

Odin breidt bezorgdienst uit naar Almere
Odin Breda. Foto: Google Streetview

ALMERE – Foodcoöperatie Odin heeft zijn bezorgdienst uitgebreid naar Almere.

‘Met onze bezorgdienst bedienen we alle gebieden rondom onze winkels en sinds deze week komen we ook in Almere’, zo schrijft Odin op Linkedin. Klanten in Almere die voor ‘100% bio(dynamisch)’ kiezen, krijgen bovendien €20 korting op hun eerste bestelling als zij actiecode LEKKERBIO gebruiken.

Odin-bezorgroute rondom winkels

De bio-supermarkt bezorgt al langer bij klanten thuis. Het gaat om routes rondom Odin-winkels. De bezorgmomenten verschillen per postcodegebied. Zo rijdt de wagen in Almere alleen op vrijdag, in Hilversum op maandag, woensdag en vrijdag en in Gouda op dinsdag, donderdag en zaterdag. Klanten kunnen vervolgens kiezen uit verschillende bezorgtijden. De bestelling moet anderhalve dag voor het aflevermoment bij Odin binnen zijn. Bezorging door Odin kost €3,95 per levering en de keten hanteert een minimumbestelbedrag van €37,50 (inclusief statiegeld), zo valt te lezen op de website.

Odin-assortiment

De biologische foodcoöperatie heeft onlangs zijn assortiment kw en non-food uitgebreid met ongeveer 1000 producten. Odin vroeg zijn 8900 leden om tijdens de opstartfase een deel van de voorraad mee te financieren via een kortlopend voorraadfonds. In twee dagen tijd is die memberfunding gesloten, omdat de Odin-leden al ruim €550.000 bijeen hadden gebracht.

Reageer op dit artikel