nieuws

Mogelijk grotere super Zeeland bij vertrek Aldi

Branche & Bedrijf 1817

Mogelijk grotere super Zeeland bij vertrek Aldi

ZEELAND – Mocht Aldi uit het Noord-Brabantse dorp Zeeland vertrekken, dan komt er mogelijk een andere, grotere supermarkt voor in de plaats.

De pandeigenaar bereidt zich voor op die variant, meldt het Brabants Dagblad.

Nieuwe entree aan achterzijde pand

Momenteel is het Noord-Hollandse vastgoedbedrijf InStenen de eigenaar van de panden, waarin nu naast elkaar een supermarkt en een slagerij zijn gevestigd. Het gedeelte van het pand waar een pizzeria zat, staat leeg. Het vastgoedbedrijf, actief is met de ontwikkeling op het gebied van supermarkten in heel Nederland, heeft een bouwvergunning gekregen voor een inpandige uitbreiding van winkelruimte. Deze ruimte zou worden vergroot van 745 naar 1105 vierkante meter en een nieuwe entree bevatten aan de achterzijde.

Andere formule kan in pand neerstrijken

Directeur Johan Schipper van InStenen meldt dat nog niet bekend is wat er met de ruimte gaat gebeuren. Volgens hem heeft Aldi plannen in het dorpje Reek waar InStenen op anticipeert. Hij laat weten de kaarten ‘tegen de borst te houden’. Desgevraagd bevestigt hij dat er bij vertrek van de Aldi een andere supermarkt kan neerstrijken in het pand. Een woordvoerder van Aldi wil niets loslaten over wat er gaat gebeuren in Zeeland.

Reageer op dit artikel