nieuws

Klanten slaags na winkeldiefstal in Aldi

Branche & Bedrijf 3046

Klanten slaags na winkeldiefstal in Aldi

ROOSENDAAL – Twee klanten van een Aldi in Roosendaal zijn zondagavond met elkaar slaags geraakt nadat een van hen producten wilde stelen.

De politie meldt dat een klant die rond 18.00 uur in de supermarkt aan de Boulevard in Roosendaal liep, een andere man allerlei producten in zijn rugzak zag stoppen. Hij meldde dit bij het winkelpersoneel. Vervolgens zag hij de man langs de kassa’s lopen zonder de producten af te rekenen.

Producten in rugtas waren niet afgerekend

Daarop liep de getuige direct naar de man toe om hem staande te houden, waarbij beide mannen in gevecht raakten. Beiden raakten daarbij gewond. De politie heeft de verdachte van winkeldiefstal aangehouden en hem naar het politiebureau gebracht. Er bleken inderdaad producten in de tas te zitten die niet waren afgerekend. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Reageer op dit artikel