nieuws

Jumbo Odijk volledig vernieuwd en uitgebreid

Branche & Bedrijf 3898

Jumbo Odijk volledig vernieuwd en uitgebreid

VEGHEL – Jumbo in Odijk krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Daarnaast wordt het vloeroppervlak uitgebreid met 300 vierkante meter.

Klanten van de winkel aan de Meent in Odijk krijgen ‘nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment’, aldus Jumbo. Dat kan gaan om ter plekke versbereide pizza’s of sushi.

Pick-uppoint en extra parkeerplaatsen

De winkel in Odijk in de provincie Utrecht wordt ook ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1300 vierkante meter vloeroppervlakte, 300 meer dan de huidige 1000 vierkante meter. Ook heeft de winkel een afhaalpunt en komen er ruim 70 parkeerplaatsen bij, waardoor klanten eenvoudiger boodschappen kunnen doen met de auto.

Tijdelijke sluiting tot 13 november

Om de verbouwing mogelijk te maken, sluit de winkel op zaterdag 26 oktober om 15 uur tijdelijk de deuren. Inwoners van Odijk en omgeving kunnen vanaf woensdag 13 november terecht in het volledig vernieuwde Jumbo-filiaal.

Feestelijke opening

Jumbo laat in een persbericht weten dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en verwelkomt zijn klanten met een feestelijke opening om 9 uur. De eerste 150 klanten ontvangen daarbij een bos bloemen. Daarnaast ontvangen alle klanten die voor een bedrag van €25 of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart. Deze actie is geldig tot en met zondag 17 november. Volgens ondernemer Martin de Kruijf wordt de winkel prachtig. Hij laat weten dat het winkelteam er helemaal klaar voor is om klanten opnieuw te verwelkomen in een ‘sfeervolle en overzichtelijke’ winkelomgeving.

Reageer op dit artikel