nieuws

Erwin Slop van Jumbo naar Vomar

Branche & Bedrijf 6770

Erwin Slop van Jumbo naar Vomar
Erwin Slop stapt over van Jumbo naar Vomar. Foto: Linkedin

ALKMAAR – Vomar heeft Erwin Slop benoemd tot directeur Winkeloperatie. Slop komt van Jumbo waar hij operationeel manager eigen filialen was.

Slop zal per 2 december 2019 in dienst treden bij Vomar Voordeelmarkt, laat de keten in een persbericht weten. Slop volgt Adem Doymaz op die officieel per 5 oktober 2019 is vertrokken. Hij gaat leiding geven aan de gehele winkeloperatie van Vomar Voordeelmarkt met aan het eind van het jaar 69 filialen en 6.500 medewerkers. De Vomar Voordeelmarkt winkels worden wekelijks bezocht door ruim 900.000 klanten, aldus Vomar in een persbericht.

Ervaring bij AH, C1000 en Jumbo

De nieuwe directeur winkeloperatie  van Vomar is 44 jaar en beschikt over veel operationele managementervaring in de supermarktbranche, stelt Vomar in het persbericht. Slop startte zijn carrière bij Albert Heijn en was tot 2010 als supermarktmanager verantwoordelijk voor diverse vestigingen. Na een periode buiten de branche als districtsmanager bij A.S. Watson, keerde hij in 2012 terug als operationeel manager bij C1000. Na de overname door Jumbo werd hij binnen Jumbo als operations manager verantwoordelijk voor de eigen vestigingen in meerdere regio’s.

Van Haren blij met komst Slop

Vomar-ceo Aart van Haren is blij met de komst van Slop: ‘We zijn buitengewoon verheugd dat we Erwin Slop bereid hebben gevonden ons directieteam te komen versterken en zijn ervan overtuigd dat zijn grote ervaring en expertise op operationeel gebied voor nog meer tevreden klanten zal gaan zorgen.’

Goed jaar Vomar

Volgens de ceo maakt Vomar een goed jaar door: ‘2019 is tot dusver een buitengewoon succesvol jaar voor Vomar. Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan 10 procent omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn.’ Die groei  wordt volgens hem bestendigd door onder meer het openen van een nieuw distributiecentrum voor vers-artikelen in Alkmaar op 15 oktober en het openen van liefst 4 nieuwe filialen dit najaar. ‘Maar ook door het verdubbelen van de productiecapaciteit van onze eigen centrale warme bakkerij in Alkmaar begin 2020’, aldus Vomar.

 

Reageer op dit artikel