nieuws

Dekamarkt Wormerveer heropent 16 oktober

Branche & Bedrijf 1183

Dekamarkt Wormerveer heropent 16 oktober

WORMERVEER – Dekamarkt Wormerveer, de winkel die getroffen was door een deels ingestorte parkeergarage, heropent op 16 oktober om 9.00 uur.

Voor de opening heeft de winkel een Facebook-event aangemaakt. Op het moment van schrijven zijn 650 mensen geïnteresseerd en zeggen 231 Facebook-gebruikers naar de opening te gaan.

Dekamarkt: ‘Hoera!’

‘Hoera! Het is zover. De opening van jouw vernieuwde Dekamarkt’, zo promoot Dekamarkt het event op de betreffende pagina. ‘Tijdens de feestelijke opening kun je de kluis kraken om kans te maken op mooie prijzen en delen we ook nog eens vier dagen lang gratis producten uit! Meld je aan en ontvang als eerste updates omtrent jouw Dekamarkt, de openingsfolder, acties, nieuwtjes en het dagprogramma!’ Mensen reageren enthousiast op het bericht. Zo zegt Rien Bos: ‘Het was al een wereldwinkel, ik hoop dat het weer zo wordt.’ Willie Brockotter wenst het personeel van de Dekamarkt Plein 13 te Wormerveer veel geluk toe met de heropening. Facebook-gebruiker Lidia Schrijvers: ‘Zo fijn dat jullie weer opengaan. We hebben jullie als buurtgenoten zo erg gemist, vooral rond de feestdagen. En dan ook een extra mooie winkel. We kunnen niet wachten.’

Dekamarkt Wormerveer

Ruim een jaar geleden was van deze vestiging de parkeergarage deels ingestort door een bezweken stalen ligger. Na een periode van onderzoek naar de oorzaak en het optuigen van een herstelplan, is het nu mogelijk de winkel te heropenen.

Reageer op dit artikel