nieuws

Supermarkten in Venray laten klant bewegen

Branche & Bedrijf 4302

Supermarkten in Venray laten klant bewegen
Foto: Bert Jansen

VENRAY – Alle supermarkten in Venray hebben vouchers aan klanten meegegeven voor een gratis sportles. Ook Plus-ondernemer Guido van Dijck deed mee aan de unieke actie in het kader van de Nationale Sportweek 2019.

‘De aftrap was bij Albert Heijn, maar we doen allemaal mee’, zegt Mark Nabuurs tijdens de Nationale Sportweek namens de Plus-winkel in Venray. Het is volgens hem ‘vrij uniek’ dat alle supermarkten in de Limburgse plaats samenwerken bij een spaaractie.

Gratis proefles bij €25 aan boodschappen

Klanten kregen in de Nationale Sportweek, die liep tot en met zondag 29 september, een voucher voor een gratis proefles bij een van de vele Venrayse sportverenigingen die zijn aangesloten bij het initiatief. Bij besteding van €25 geeft elke supermarkt, waaronder Plus Van Dijck, een voucher mee. Nabuurs: ‘Op die manier willen we mensen laten bewegen. Hoeveel vouchers we kunnen uitdelen? Volgens mij zit daar geen maximum aan, we hebben er heel veel ontvangen.’

Nationale Sportweek

Het initiatief van Venray Beweegt en de Venrayse supermarkten is opvallend, maar niet het enige tijdens de sportweek. Zo sponsort Jumbo Tournoysveld fruitpakketten in Woerden. Albert Heijn heeft zich als formule aan de Nationale Sportweek verbonden. Samen met onder meer NOC*NSF, sportbonden, en Jeugdfonds Sport en Cultuur lanceerde de marktleider tijdens de actieweek de Pauze Spelen. Deze sport- en beweegspellen maken vanaf oktober deel uit van het ‘Ik eet het beter’-scholenprogramma, een educatief programma van AH.

Reageer op dit artikel